top of page
IMG_20190628_115307.jpg

Er du vår neste stjernemontør?

Vi i Roger Solfilm er på jakt etter flere lagkamerater som kan montere solfilm og folie. Med base i Trondheim dekker vi i dag hele Midt-Norge, og med over 5000 biler og 2000 kvm fasadeglass i porteføljen trenger vi flere dyktige folk for å danne stjernelaget.

 

Som montør vil du primært jobbe med montering av solfilm på bil og fasade, men også tre inn i den viktige rollen som kundebehandler. Du bør derfor like å ta initiativ, være løsningsorientert, samt trives med å jobbe i team og selvstendig. Og ikke minst, være positiv, imøtekommende og serviceinnstilt.

 

Roger Solfilm har 17 års erfaring i bransjen, med montering av alt fra boliger og hytter, nærings- og industribygg til biler og andre kjøretøy. Vi legger stoltheten vår i nettopp kundebehandling. Vi vet at vi kan levere det beste. Fordi vi forventer det beste av oss selv.

 

Er du ikke ferdig utlært? Ikke la deg skremme, hos oss er læringskurven bratt og spennende – helt tilpasset ditt nivå og utgangspunkt. Dessuten blir man aldri ferdig utlært. Du trenger likevel førerkort klasse B, må kunne beherske norsk, både skriftlig og muntlig, og selvfølgelig ha en brennende interesse for bil.

 

Som bilentusiaster er vi rimelig glade i fart, og det kan ofte merkes på det høye tempoet når det er mye å gjøre på jobb. Men i et godt arbeidsmiljø med god stemning og varierte arbeidsoppgaver skal nok en stjernemontør finne sin plass.

 

Er du, eller kjenner du en slik stjernespiller?

Ta gjerne kontakt.

 

Lønn etter avtale.

Ta kontakt

bottom of page